Pikante kalfsragout

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalfspoulet peperen, zouten en bestrooien met bloem. Verhit de boter met de olie en bak de kalfspoulet goed bruin aan. Voeg bacon en ui toe en bak dit even mee. Voeg vervolgens de kerrie, het paprikapoeder en de kalfsfond toe en breng alles aan de kook. Laat dit circa 40 minuten zachtjes met een gesloten deksel garen. Voeg de champignons en de room toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Vergeet niet om tussentijds regelmatig te roeren. Tot slot op smaak brengen met peper en zout. Lekker met gekookte rijst en Franse doperwten (reepjes ui, spek en sla).
Voorbereiding
stijd: 45 minuten

Pikante kalfsragout is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept