Pikante visspiezen van de grill

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de vis onder koud stromend water af en dep deze droog. Bestrijk de scholfilets met de sambal en strooi er de koriander op. Rol ze strak op. Maak 8 spiezen door om en om een rolletje scholfilet, ui, scholfilet, paprika en scholfilet eraan te rijgen. Bestrooi ze met een beetje zou. Verhit de grill of barbeque en bak de spiezen in 6 minuten rondom bruin. Lekker met een beetje sojasaus en een salade van ijsbergsla, stukjes geitenkaas, gehakte hardgekookte eieren en reepjes radijs.

Pikante visspiezen van de grill is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept