Pina colada exotica

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bovenkant en onderkant van de ananas , snijd haar in vieren en snijd het vruchtvlees uit de schil. Verwijder het hart van de ananas. De helft van het vruchtvlees samen met de batida de coco en water met een mixer op matige snelheid mengen. Giet dit mengsel door een zeef. Doe de rum bij het ontstane ananasmengsel en roer er wat kaneel naar smaak doorheen. Serveer de pina colada in een glas waarvan u de rand door desuiker heeft gehaald met een tropisch rietje.

Pina colada exotica is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito Exotica
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ananasspiesen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Quesillo de piña (Ananaspudding) uit Venezuela
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sorbet van piña colada met exotische fruitsla
Nagerecht
Bekijk recept
Pina colada-cupcakes
45 min-
Bekijk recept