Pisang pans

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwijder de schil van de banaan.
- Neem een koekenpan en smelt hierin een klontje boter of margarine totdat er schuim ontstaat.
- Leg de banaan in de hete boter en bak deze om en om.
- Strooi er ietsje zout op (niet vergeten, is belangrijk!) - Zodra de banaan is verkleurd aan beide kanten ruim suiker op het vruchtvlees strooien en enige druppels citroensap.
- De suiker gaat nu caramelliseren.
- Zodra de suiker is opgenomen en de saus een stroperige aanblik toont, kan het geheel worden geserveerd.
- Als laatste schenkt men, op het bord, een scheutje room over het geheel.
- Variatie voeg een scheutje bananenlikeur toe.

Pisang pans is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Een-pans Couscous.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peter Pan's Cowboy Rice Salad
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pisang goreng
Bekijk recept
Pisang Goreng.
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Pisang Goreng
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept