Pistache perzikentaart

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de ingredienten voor het deeg en kneed het tot een soepele bal. Verpak het deeg in folie en leg het tot gebruik in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Maal in de keukenmachine de noten met de suiker fijn. Voeg het eiwit toe en draai tot een smeuige massa. Beboter de bakvorm. Rol het deeg uit en beleg de bakvorm ermee. Doe het spijs in een spuitzak en spuit het op het deeg. Snijd de perziken in partjes en beleg de taart ermee. Bak de taart in 20 tot 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Pistache perzikentaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikentaart van Wim Ballieu
125 min Nagerecht
Bekijk recept
Pistache Perzikentaart
30-60 min -
Bekijk recept

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept