- Schil de avocado en prak het vruchtvlees in een diep bord fijn. Schep het citroensap met de tomaat, de bieslook en de helft van de geitenkaas erdoor.Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Veeg de oesterzwammen schoon, snij de steeltjes eraf.Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de oesterzwammen op hoog vuur bruin, laat hetvocht verdampen. Besprenkel de oesterzwammen met de balsamicoazijn en laat het vocht verdampen.Strooi er zout en peper over.
- Rooster de pitabroodjes en snij ze overlangs door. Bestrijk 4 helften royaal met het avocadomengsel, leg de oesterzwammen erop en strooi de rest van de geitenkaas erover.
- Leg op 2 borden elk 2 belegde pitabroodjes op elkaar en dek ze af met de laatste pitabrood helften. **tips** - Snij de stelen in stukjes en de hoeden van grote oesterzwammen eventueel in twee?n, vieren of achten. Bak oesterzwammen in een beetje boter of olie onder voortdurend omscheppen in ongeveer 4 minuten gaar en mooi bruin van kleur."}}