Pittig gehakt uit de römertopf

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui en knoflook klein snijden en fruiten in de margarine. Peterselie klein gehakt en paprikapoeder erbij. Maak het gehakt hiermee aan. Voeg verder ei, chilipoeder, bruine suiker en zout toe.Leg het gehakt in de natgemaakte römertopf . Meng room, tomatenpuree, kerrie en gember door elkaar en doe daar de bouillon bij. Giet dit over het gehakt. Zet de gesloten römertopf in een koude oven. Bak het 45 minuten op 200° Celcius. Vocht eraf gieten en het vlees in plakken snijden, serveer het met de jus.

Pittig gehakt uit de römertopf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept