Pittige gamba's met mangodressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de limoen schoon en rasp 1 theelepel groene schil dun af. Pers de limoen uit. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Pureer de helft van de mango met het limoensap, de limoenrasp en ½ eetlepel koriander tot een gladde saus. Verwijder de harde steeltjes uit de waterkers. Verdeel de waterkers en de plakken mango over 4 bordjes. Pel de tenen knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de knoflookplakjes even heel zachtjes tot ze gaan geuren. Leg de gamba’s in de pan en bak ze al omscheppend zachtjes 2-3 minuten tot ze mooi roze zijn. Leg de gamba’s op de waterkers en schep er een lepel mangodressing over. Garneer met de rest van de korianderblaadjes. Geef de rest van de dressing erbij. Lekker met ciabatta.

Pittige gamba's met mangodressing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse snijbonensalade met gegrilde tofu
30 min-
Bekijk recept
Salade met grote garnalen en mangodressing
30 min-
Bekijk recept
Gamba?s Met Pittige Mangodressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept