Pittige reebiefstukjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met zout. Verhit de boter en bak het biefstukje aan beide kanten bruin. Versnipper de ui en bak die even mee. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Neem het gare vlees, dat van binnen nog wat roze mag zijn, uit de pan en houd het warm. Bak de champignons in de rest van de braadboter, voeg de cognac en de gekneusde peperkorrels toe. Maak de jus op smaak af met wat citroensap en zonodig wat zout. Bedek het vlees met de champagnes in de jus. Serveer er snijbonen bij en eet de appel als nagerecht.

Pittige reebiefstukjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept