Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een pan met ruim water en een snuf zout op voor de tortellini. Fruit de uisnippers in de Bertolli Gentile olijfolie tot ze lichtbruin beginnen te kleuren. Roer de helft van de kappers, de olijven en de peterselie erdoor en laat ze even meebakken. Voeg nu de knoflook toe en de Bertolli Tomaat en Basillicum pastasaus. Roer ook de oregano erdoor en laat het dan 10 minuten op zacht vuur sudderen. Kook intussen de tortellini in 7 minuten niet helemaal gaar. Dit omdat ze nog even in de oven moeten en dan ook nog wat zullen doorgaren. Schep de pasta uit de pan, laat het even uitlekken en roer het dan door de tomatensaus. Vet een ovenschaal in met één el Bertolli Gentile olijfolie en giet de tortellini met de saus in de schaal. Bestrooi dit met de helft van de parmezaanse kaas. Schep de vis erop en verdeel de achtergehouden kappers, olijven en parmezaanse kaas erover. Zet het geheel 10 - 15 minuten in de hete oven. Strooi vlak voor het serveren de rest van de peterselie over deze pittige visschotel en geef er ciabatta bij.
Pittige Siciliaanse visschotel uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine