Snij het varkensvlees in blokjes, bestrooi ze zuinig met zout en peper en bak ze bruin en gaar in de olie. Haal ze daarna met een schuimspaan uit de pan en hou ze apart. Intussen de ui snipperen, de snijbonen in ruitjes snijden en de paprika in reepjes snijden. In het overgebleven bakvet de uisnippers ca. 5 minuten bakken. Paprikapoeder, cayennepeper en tomatenpuree toevoegen en 1 minuut meebakken. 1 dl. water toevoegen en alle aanbaksels goed losroeren. Dan de krielaardappeltjes, snijbonen, paprika, bonenkruid en majoraan erbij doen en het geheel 15-20 minuten laten stoven in een gesloten pan. Af en toe roeren en controleren of er nog voldoende stoofvocht is. Daarna het vlees weer toevoegen en even mee laten warmen. Met dank aan anna
Pittige snijbonenschotel met varkenshaas van anna is een recept van Jerryke's Cuisine