Pittige zalmsteak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng kruiden, suiker en gember in een kleine kom. Wrijf de zalm aan beide zijden in met het mengsel. Zet de vis minimaal 1 uur in de koelkast.
- Schil ondertussen de komkommer en snijd hem in de lengte in vieren. Verwijder het zaad en snijd de komkommer in stukjes van 2? cm. Maak de lente - uitjes schoon. Snijd ongeveer de helft van het groen eraf en bewaar dit. Doe de komkommer en de lente - uitjes met boter, citroensap, dille, peterselie, zout en peper in een braadpan. Kook de komkommer op matig vuur ongeveer 10 minuten of totdat de komkommer zacht en doorschijnend is.
- Leg de zalmsteaks op een rooster en grill ze aan beide kanten 5- 6 minuten onder een middelhete grill. Garneer de zalmsteaks met schijfjes citroen en serveer ze met gekookte komkommer en lente - ui. Lekker met gekookte aardappelen met gesmolten boter en versgehakte tuinkruiden.

Pittige zalmsteak is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Zalmsteak met waterkerspesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept