[*]Bovenlaag : 1/2 kop mascarpone - 2 tl rietsuiker - 2 kleine bananen, in plakjes - 200 g bosbessen - 1/2 kop pecannoten - 2 tl rietsuiker extra - 2 tl gesmolten boter [/list]Voorbereiding stijd : 30 minuten - Baktijd : 25 minuten - Voor 6 personenVoorbereiding : Bodem : oven voorverwarmen op 210 ?C. Pizzavorm (30 cm) invetten met gesmolten boter. Bloem en boter (in de keukenmachine) kneden tot kruimelig deeg. Melk toevoegen en roeren tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Deeg op een met bloem bestoven werkvlak leggen en 1 min. voorzichtig kneden tot het soepel is. Uitrollen tot een ronde lap van 28 cm. De pizzavorm ermee bekleden en randen goed aandrukken. Bovenlaag : mascarpone op de bodem smeren, bestrooien met suiker. Plakjes banaan in een cirkel langs de rand schikken en in een kleinere cirkel in het midden. Zwarte bessen tussen de twee bananencirkels in leggen. Pecannoten en extra suiker over de pizza strooien. Deegrand insmeren met een beetje gesmolten boter. In 25 min. bruinbakken. Warm serveren, met ijs of slagroom. Smakelijk !