Voorbereiding stijd : 25 minuten + bodem - Bak/kooktijd : 55 minuten - Voor 4 personen Verwarm de oven voor op 210°C. Bakplaat invetten met olie en bestuiven met 1 griesmeel of maismeel. In een grote pan olie verhitten. Uien toevoegen en 15 min. op laag vuur bakken. Af en toe roeren. Vuur iets hoger zetten en de uien nog eens 15 min. bakken tot ze goudbruin zijn. Laten afkoelen. Paprika's in de lengte in vieren snijden. Verwijder zaden en zaadlijsten en leg ze (met het velletje naar boven) 5 min. onder een hete grill tot het velletje zwart wordt. Met een schone theedoek bedekken en laten afkoelen. Zodra ze koud zijn, de velletjes eraf halen en in reepjes van 1 cm snijden. Olijven, knoflook en kappertjes in de keukenmachine doen en in ca. 30 sec. pureren. Voeg olie toe en blijf pureren tot er een glad mengsel ontstaat. Verdeel het deeg in vieren en maak van elke portie een vierkant van 15 cm. Smeer het olijfmengsel uit over de bodems, laat een rand over van 2 cm. Op de bakplaat leggen. Uien over olijfpasta verdelen en bestrooien met kaas. Leg de paprikareepjes diagonaal over de uien. Bak 20 min. tot het deeg goudbruin is. Meteen opdienen.