Pladijsrolletjes met Belgische kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pladijzen (laten) fileren, de filets degelijk spoelen onder stromend water en afdrogen. Een homogene pasta maken met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot. Per persoon een filet met de pasta bestrijken en er een andere filet opleggen. Een ovenschotel beboteren en er de porties inleggen, eventueel bestrooien met nog een weinig kaas. In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 à 20 minuten gratineren. De porties kunnen eveneens in de pan worden gebakken.

Pladijsrolletjes met Belgische kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pladijsrolletjes met appel en peultjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsrolletjes in panko
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pladijsrolletjes met Belgische kaas
0 min
Bekijk recept
Pladijsrolletjes met Belgische kaas
0 min
Bekijk recept