Maak de thaise saus en zet apart. Doe de boter en knoflook in een pan. 1 minuut bakken. Voeg de garnalen toe, bak 3 minuten. Voeg de gesneden groenten toe en de helft van de koriander en pinda's. Voeg dan de 1 dl thaise saus toe, meer naar smaak. Goed mengen. Garnalen/groenten mengsel aan pasta toevoegen. Goed omgooien om de pasta te bedekken met de saus. Dit netjes verdelen over 2 borden. Garneren met de lenteui, koriander en pinda's. [color=blue:21cf0ab5b0]Thaise saus:[/color:21cf0ab5b0] 2 el ketchup 3/4 el rijst azijn 1 1/2 tl sesamolie 1/2 tl chili olie 1/2 tl knoflookpoeder 1/2 tl uienpoeder 1 1/2 tl hoisinsaus 1/2 tl gehakte knoflook 1/2 tl verse geraspte gember 0,25 dl citroensap 1/2 tl chinees mosterdpoeder 2 el sojasaus 1 1/2 tl sojasaus 1/2 tl chilivlokken 0,5 dl zoete chili saus 1/2 tl pindakaas Doe alle ingredienten in een keukenmachine en meng goed. Doe in een afsluitbaar potje. Gebruik de helft voor de pasta, de rest is 4-5 dagen houdbaar.
Planet Hollywood Thai Shrimp Pasta is een recept van Jerryke's Cuisine