Pompoen-tomatenroomsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt een beetje boter in een ruime pan en bak hierin de pompoen, ui en selder aan. Giet er de bouillon bij en breng aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de tomaten en het laurierblad toe. Laat, met het deksel op de pan, zachtjes gaarkoken. Haal het laurierblad uit de pan en mix de soep met de staafmixer. Maak op smaak met peper en zout. Meng zout, peper en nootmuskaat door het gehakt en maak er balletjes van. Doe de gehaktballetjes en de vermicelli bij de soep. Laat nog ca. 5 minuten zachtjes koken. Schenk ten slotte de room bij de soep, roer het even goed door en zet de warmtebron uit.

Pompoen-tomatenroomsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Verse tomatenroomsoep met een kerstdakje
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenroomsoep met croutonspiesje
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenroomsoep van verse tomaten
0 min
Bekijk recept
Italiaanse Tomatenroomsoep
20-30 min -
Bekijk recept

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept