Verdeel het vruchtvlees van de pompoen in kleine stukjes, laat het even met wat water in een kookpot koken, laat het zacht stoven, en pureer het vervolgens. Roer de zachte margarine of boter in een mengkom met een mixer (garde) op de hoogste stand tot een schuimige massa. Voeg er al roerend geleidelijk de suiker, de gevanillineerde suiker, het aroma, het zout en de kruiden bij tot er een gebonden mengsel ontstaat. Roer elk ei met de mixer op de hoogste stand gedurende 1/2 minuut onder het mengsel, en roer vervolgens het vruchtvlees er door heen. Meng het tarwemeel met de backin, zeef het geheel en meng samen met de melk er geleidelijk doot het pompoenmengsel met de mixer op de middelste stand. Roer als laatste de rozijnen onder het beslag. Verdeel het beslag over de bakvormpjes en schuif de bakplaat in het midden van de oven. Na het bakken laat u de pompoenmuffins afkoelen. Snijd kleine Halloweensjablonen uit papier, leg ze op de muffins en bestrooi ze met poedersuiker. Haal vervolgens de sjablonen er weer af en serveer de pompoenmuffins. Oven: ongeveer 180°C (voorverwarmd) Baktijd: ongeveer 35 minuten