Pompoensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de pompoen in kleine stukken. Snipper de ui en rasp de gember fijn. Fruit de ui in een lepel olie tot hij zacht is. Pers de knoflook erboven uit en bak een minuut mee. Voeg de geraspte gember en het kerriepoeder toe en bak nog een minuut mee. Voeg de pompoen samen met de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de saus 30 minuten zachtjes sudderen. Voeg eventueel nog wat water toe. Roer de saus goed door en breng op smaak metpeper & zout. Hak de peterselie fijn en strooi deze over de saus. Meteen serveren.

Pompoensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kruidige pompoensaus en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenlasagne met buffelmozzarella
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met geitenkaas groene kruiden en pompoencoulis
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met pompoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met kruidige pompoensaus en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenlasagne met buffelmozzarella
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met geitenkaas groene kruiden en pompoencoulis
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met pompoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept