Pestopenne met surimi

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bloemkool in zeer kleine roosjes verdelen. Surimisticks halveren. Blaadjes van basilicum loshalen. Olie in hapjespan verhitten en hierin bloemkool 4 min. bakken. Prei toevoegen en 3 min. meebakken. Surimi toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pasta mengen met pesto en peper naar smaak. Pasta over 4 borden verdelen, prei-bloemkoolmengsel erop scheppen en basilicumblaadjes erover strooien.

Pestopenne met surimi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept