Tagliatelle met boter en schapenkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de pecorino op een grove rasp (of in de keukenmachine). Giet de tagliatelle af en zet de pan daarna weer op zacht vuur. Voeg de boter toe en strooi de helft van de kaas erover. Laat de kaas en boter smelten terwijl je blijft roeren. Schep de pasta in vier diepe borden, maal er royaal zwarte peper boven en bestrooi met de rest van de kaas. Lekker met tomatensalade.

Tagliatelle met boter en schapenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept