Gemarineerde vis met groentepasta

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. In koekenpan 2 el olie verhitten en visfilets in 8-10 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen in wok rest van olie verwarmen en knoflook erboven uitknijpen. Wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Visfilets op warme borden leggen en warm houden onder aluminiumfolie. Tomatenpuree en 150 ml kookvocht van pasta door bakvet roeren en laten inkoken tot lichtgebonden jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Penne afgieten en met pijnboompitten en jus door wokgroenten scheppen. Aluminiumfolie verwijderen en pasta met groenten naast vis scheppen.

Gemarineerde vis met groentepasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta met roomkaas en groenteballen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta met snijbonen, tomaat en tonijn
14 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli-erwtenpasta met ham en pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept