Penne met Italiaanse mosselen

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In (mossel)pan olijfolie verhitten en roerbakgroentemix met Italiaanse kruiden op matig vuur 3 min. smoren. Intussen kapotte mosselen en mosselen die na een tik niet sluiten verwijderen. Mosselen op groenten scheppen en op matig vuur 6-8 min. koken tot alle schelpen openstaan. In ruim kokend water met zout penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In steelpan koksroom met tomatentapenade verwarmen. Mosselen in grote kom scheppen. Groenten met schuimspaan uit pan scheppen en door tapenadesaus roeren. Pasta afgieten en met groentesaus over twee diepe borden verdelen. Mosselen erbij serveren.

Penne met Italiaanse mosselen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept