Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan ruim water met wat zout aan de kook brengen. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Kalfsoesters inwrijven met peper. In diepe koekenpan boter en olie verhitten en kalfsoesters in 5 min. rondom bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees op bord leggen, bestrooien met zout en onder aluminiumfolie warmhouden. Salie en knoflook door bakvet roeren en 1-2 min. zachtjes bakken. Balsamicoazijn erdoor roeren en snel laten verdampen. Marsala toevoegen en op hoog vuur iets laten inkoken, tot lichtgebonden jus. Ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Voorzichtig afgieten en door saliejus scheppen. Ravioli over twee borden verdelen en bestrooien met pijnboompitten. Kalfsoesters ernaast leggen. Lekker met rucolasalade met artisjokharten.

Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bietenstamppot met appel en worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met saliejus en ravioli
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept