1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Verhit ondertussen in een wok ⅔ van de olie en voeg hier in gedeelten de spinazie toe. Voeg het volgende handje spinazie pas toe als de vorige is geslonken. Breng op smaak met peper en zout. Wok de spinazie zo kort mogelijk. Doe de spinazie, zodra alles is geslonken, over in een vergiet, laat afkoelen tot lauwwarm en druk er zoveel mogelijk vocht uit.
3 Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen. Roer de rasp door de geitenkaas. Snijd de kipfilets horizontaal in, zodat je er een vulling in kunt stoppen. Bestrooi de buiten- en binnenkant van de filet met peper en zout en bestrijk daarna de binnenkant met de zachte geitenkaas. Knijp de helft van de spinazie nogmaals uit en vul hiermee de kipfilets, steek dicht met een cocktailprikker. Bestrijk de kipfilet met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril hierop de kipfilets in 12 min. gaar, keer halverwege.
4 Verdeel de tagliatelle over de borden en leg daarop de rest van de spinazie. Verwijder de cocktailprikkers en leg de kipfilets op de spinazie.
Kipfilet met spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)