1 Roer 1 eetlepel olijfolie om met 1 teen knoflook en wat zout en peper en kwast de kalkoenlapjes hiermee in. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Fruit de uisnippers in een wok in 2 eetlepels olijfolie goudbruin, voeg 1 teen knoflook toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie erbij en roerbak, met twee roerbaklepels tegelijk, tot de spinazie is geslonken. Voeg de rozijnen toe en warm de spinazie, afgedekt, op laag vuur, nog even door.
3 Verhit een grill- of koekenpan op hoog vuur droog voor en rooster of bak hierin de kalkoenfiletlapjes aan beide kanten mooi bruin en gaar in ca. 2 minuten per kant. Giet de tagliatelle af, roer de rest van de olie erdoor en verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep de geroerbakte spinazie erop en leg daarop de geroosterde kalkoenfilet. Maal er nog wat peper over.
Spinazieroerbak met kalkoenfilet is een recept van Albert Heijn