Witlofschuitjes met amandeltapenade

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Pel en snipper de knoflook, hak de amandelen en olijven fijn en meng het met een scheut olijfolie tot een smeuige massa. Breng op smaak met citroensap en zout. Was de witlof en snijd de blaadjes van de stronkjes. Variatietip Witlof blaadjes gevuld met reepjes zoute ansjovis.

Witlofschuitjes met amandeltapenade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Witlofschuitjes met appel en spek
Bekijk recept
Gevulde witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept