Witlofstamppot in hamrolletjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van de witlof. Snijd de stronkjes in stukken van ongeveer 2 cm. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukjes. Kook ze in weinig water met zout in ongeveer 20 minuten gaar. Voeg na ca. 10 minuten de witlof toe. Verwarm de oven voor op de grillstand. Snijd de helft van de kaas in blokjes en rasp de rest. Snijd de tomaten in stukjes. Giet de aardappelen en de witlof af. Voeg de boter toe en pureer het samen. Schep de kaasblokjes, tomaat en tijm door de stamppot. Breng op smaak met zout en peper. Vet de ovenschaal in. Leg de plakjes ham naast elkaar op een werkvlak. Schep op ieder plakje ham wat stamppot en rol ze op. Leg de hamrolletjes in de ovenschaal. Bestrooi het met de geraspte kaas. Laat de witlofstamppot bovenin de oven in ongeveer 5 minuten goudbruin kleuren tot de kaas gesmolten is.

Witlofstamppot in hamrolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette met ham en oude kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haricots verts in rauwe ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde spinaziehamrolletjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamrolletjes met zuurkool en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knapperige witlofstamppot
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofstamppot met feta
30 min-
Bekijk recept
Knapperige witlofstamppot met piccalilly
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept