Witloof met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotten en witloof grof snijden. Boter in de pan doen en de sjalotten, witloof en laurierblad ongeveer 5 tot 6 minuten aanbakken tot het geheel mooi goudbruin is geworden. Giet de witte wijn en de slagroom er vervolgens bij en bestrooi met wat peper. Laat dit tot de helft inkoken en doe het dan in een ovenschaal. Rasp de kaas over het witloofmengsel en zet het geheel een paar minuten onder de grill om te gratineren. Tenslotte haal je het gerecht uit de oven, strooi je de garnalen erover en wat bieslook ter garnering.

Witloof met garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept