Witloofsalade met heilbot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de visfilets op kamertemperatuur komen.
- Snijd een stukje van de onderkant van de witloofstruikjes en verwijder eventueel lelijke blaadjes. Snij de witloof overlangs in reepjes en snijd de bittere kern schuin weg. Snijd de paprika?s in reepjes, blancheer ze eventueel kort in ruim kokend water met iets zout en spoel ze koud. Neem de blaadjes van de dragontakjes. Klop een dressing van de mosterd, honing, sherry of wijnazijn en de olie. Schep de pitjes uit de granaatappels.
- Meng het witloof, paprika en dragon met 3/4 van de dressing. Verdeel de salade over 4 borden. Leg de opgerolde heilbotfilets erop en bestrooi met de granaatappelpitjes. Druppel de rest van de dressing over de salades en visrolletjes. Maal er wat zeezout over. Lekker met geroosterd witbrood en boter.

Witloofsalade met heilbot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept

Gebraden kip, witloofsalade met rucola en sinaasappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met geitenkaas en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met walnoten en roquefort
10 min Voorgerecht
Bekijk recept