Witte chocoladecake met kokos

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier. Smelt 125 g boter met 150 g witte chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg 175 g fijne tafelsuiker toe en meng. Giet in een ruime kom en voeg 125 g zelfrijzend bakmeel en 90 g kokosrasp toe. Meng en doe er 2 geklopte eieren bij. Roer licht om en spatel er 150 g verse frambozen door. Giet het mengsel in het blik en bak 40 minuten of tot het stevig is. Laat afkoelen in het blik. Snij in stukken en bestuif met poedersuiker.

Witte chocoladecake met kokos is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept