Wonton met mais en pinda

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak champignons schoon en hak ze fijn en stoof ze gaar in de vetstof. Kruid ze met peper en zout. Was de lente-uitjes en snijd ze in dunne ringen. Laat de maïs uitlekken. Was de paprika en snijd hem in blokjes. Hak de pinda’s fijn. Roer de gember, de sojasaus, de droge, witte wijn en de peper onder elkaar en meng dit met de champignons, de pinda’s en de groenten. Neem een velletje wontondeeg en leg er een volle koffielepel vulling op. Plooi de randen van het deeg naar boven en vorm tot een buideltje. Neem een stoom mandje en bekleed ze met vetvrij papier of leg er slablaadjes in. Plaats de wontons in de stoommand en plaats ze boven een pan met kokend water. Laat 10 min stomen. Serveer met een saus naar keuze.

Wonton met mais en pinda is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Thaise zalm met groentemie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep met wonton van garnaal
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische zeevruchten op Arubaanse stijl
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Wonton-Pakketjes Met Waterkastanje
30-60 min -
Bekijk recept
Gesuikerde wonton
0 min
Bekijk recept