Kreeft à la Tommeke

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als eenmaal de bouillon klaar is niet meer laten koken terwijl kreeften in de pot zijn. Laat dit geheel van het vuur ongeveer 1 nacht trekken. 's anderdaags de bouillon terug een beetje opwarmen tot ongeveer 70 graden. Haal de kreeften uit de pot snij ze in 2 laat eventueel koud worden en dien op. Smakelijk !!!!!!!

Kreeft à la Tommeke is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti a la Tommeke
0 min
Bekijk recept
Erwtensoep van Tommeke
0 min
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept