Kreeft Kip Cocktail

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de kipfilet 10 minuten in wat bouillon.
- Snijd de filets in dunne plakjes. Was de champignons en snijd ze in plakjes.
- Haal bij 2 sinaasappels de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze doormidden.
- Meng kipvlees, champignons, sinaasappel en kreeft vlees. Voeg zout en paprikapoeder toe. Giet er wat dragonazijn en olie over en laat het 2 uur marineren in de koelkast.
- Klop de slagroom half stijf. Roer er wat tomatenketchup door, een beetje geraspte mierikswortel, zout en peper en sinaasappelsap. Was de sla Leg wat sla in de coupes, doe er wat van het ondertussen uitgelekte kip kreeft mengsel op.
- Snijd de paprika in kleine reepjes.Giet wat saus over het mengsel, leg hierop wat gesneden paprika en bestrooi het geheel met wat paprikapoeder.

Kreeft Kip Cocktail is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept