Krentenbrood met mascarpone en sinaasappel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de pistachenootjes of hazelnoten grof. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes op keukenpapier uitlekken. Roer de sinaasappelrasp, de honing en de helft van de nootjes door de mascarpone. Bestrijk de sneetjes krentenbrood royaal met de mascarpone en leg de partjes sinaasappel er naast elkaar op. Strooi de nootjes erover.

Krentenbrood met mascarpone en sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaartbroodpudding
2 uur-
Bekijk recept
Zoete mini-quiches van krentenbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders krentenbrood (feestbrood)
35 min
Bekijk recept