Kotelet op grootmoederswijze

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Koteletten kruiden met peper, zout, en in de bloem wentelen. Aan beide zijden korsten in hete vetstof. De spekreepjes en de uitjes toevoegen. Even laten meebakken. Wijn erop gieten, tuinkruiden toevoegen en gedurende 10 à 15 min. laten sudderen onder deksel. Champignons toevoegen en ca. 5 min. laten meestoven. Eventueel de saus bijbinden met aardappelzetmeel en op smaak controleren.. Op een schaal schikken en bestrooien met peterselie.

Kotelet op grootmoederswijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filet van hoevekip met mosterdkorstje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kip op grootmoederswijze
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wild konijn op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Schorseneren op grootmoederswijze met kip
0 min
Bekijk recept

Parmezaanse Kotelet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept