Koolvis met kerrie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de koolvisfilets met zout, peper en kerrie. Stoof de filets in licht gebruinde boter en voeg er de gesnipperde ui en de look aan toe. Overgiet met de witte wijn en de visfumet. Doe er het kruidentuiltje bij. De schotel afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten in een voorverwarmde oven plaatsen (180° C). Haal de vis uit de bakschotel en laat het bakvocht inkoken. De stukgesneden tomaat en de gehakte appel toevoegen evenals de room. Dit alles eventjes inkoken. Opdienen met rijst of aardapelpuree.

Koolvis met kerrie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept