- Meng 2 dl ketjap met de knoflook, de gembersiroop en de sesamolie.
- Gebruik de helft van het ketjap-gembermengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade.
- Leg de plakjes varkenshaas in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren.
- Dep de plakjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar. *Lekker met sesamzaad, dat voor het grillen over het vlees gestrooid kan worden.* - **Heel dun gesneden ossenhaas gemarineerd in een ketjap-citroenmarinade** - Pers 2 teentjes knoflook fijn.
- Meng 2 dl ketjap met de knoflook, 2 1/2 eetl. bruine suiker en het citroensap.
- Gebruik de helft van het ketjap-citroenmengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade.
- Leg de plakjes ossenhaas in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren.
- Dep de plakjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar. *Lekker met een komkommersalade met rode peper* - **Heel dun gesneden speklapjes gemarineerd in een ketjap-rode pepermarinade** - Pers 2 teentjes knoflook fijn.
- Meng 2 dl ketjap met de knoflook, 2 1/2 eetl. bruine suiker en de rode pepersaus.
- Gebruik de helft van het ketjap-rode pepermengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade.
- Leg de speklapjes in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren.
- Dep de lapjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar. *Lekker met gezouten Oosterse groenten (blik)*"}}