Kôte cuisine

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaat in stukjes en de ham in reepjes. Verhit de olie en bak de karbonades op een hoog vuur bruin en in ca. 15 minuten net gaar. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Fruit de ui met de knoflook en de ham 2 minuten in het bakvet. Voeg de tomatenpuree, het paprikapoeder, de oregano en peper en zout naar smaak toe het kook het kort. Roer de tomaatstukjes erdoor en verdeel het mengsel over de karbonades. Verdeel de salami erover en zet de schaal ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met witte rijst en sperziebonen.

Kôte cuisine is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskroon
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept