Koolrabi met wilde eend en eekhoorntjesbrood

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de koolrabi's in blokjes en het eekhoorntjesbrood in schijfjes. Bak de eendenborstjes 4 minuten aan beide kanten samen met de fijngehakte sjalot. Stoof de koolrabi's en het eekhoorntjesbrood in een beetje olijfolie samen met het spek, de salie en de look. Blus de pan van het vlees met de balsamicoazijn, de sojasaus en het water en voeg er de PH Wildbouillon aan toe. Laat het geheel eventjes inkoken. Serveer de eend met het eekhoorntjesbrood en de koolrabi's en giet er een beetje saus overheen. Werk af met een beetje kervel.

Koolrabi met wilde eend en eekhoorntjesbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept