Konijn met tomaat en artisjokkenhartjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De konijnenbouten lichtbruin braden, de ui en knoflook erbij doen en even meebakken. De tomaten en de kruiden toevoegen, even meesmoren en een scheutje witte wijn erbij doen. De pan op een zacht pitje zetten en zo ongeveer een uurtje stoven. Even voor het einde van de gaartijd nog wat verse gehakte kruiden en de artisjokkenharten erbij doen. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes laten garen. Afmaken met peper en zout. Lekker met wat pasta en salade

Konijn met tomaat en artisjokkenhartjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Brood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept