Konijn uit de Ardennen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het konijn in stukken en was deze onder stromend water. Droog ze goed af en bestrooi ze met peper en zout. Laat vervolgens de boter heet worden en braad de stukken konijn aan alle kanten bruin. Neem de stukken daarna uit de pan voeg de bloem, de azijn, de tomatenpuree, wat water en de bruine basterdsuiker toe. Laat dit aan de kook komen,doe dan de kruidnagels, kaneel, tijm en laurier bij. Maak het op smaak met zout en peper. Leg de stukken konijn terug in de pan en lepel de saus eroverheen. Laat alles in een gesloten pot nog I uur sudderen. Voeg er na een half uur de pruimen en de rozijnen aan toe. Af en toe roren om aanbranden te voorkomen

Konijn uit de Ardennen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm Uit De Ardennen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomsoep van de Vlaamse Ardennen
0 min
Bekijk recept
Gevuld Varkenslapje Met Tomatentapenade En Parmaham
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept