Konijnenbouten met kruidige chocolade-pepersaus ui

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bouten gaar in ca. 1 uur in ruim water met zout. Neem ze uit de bouillon. Breng 1 dl bouillon aan de kook en laat 1 1/2 dl bouillon afkoelen. Maak de pepers schoon. Voeg de pepers toe aan de kokende bouillon en laat ze daarin ca. 15 minuten zachtjes koken. Maal intussen in de keukenmachine de amandelen heel fijn. Voeg de pepers met de bouillon, de ui, de tomaten, de banaan, de knoflook, de koriander en het anijszaad toe en pureer alles tot een pasta. Verhit 1 eetlepel olie en voeg de pasta, de kaneel, de kruidnagels toe en bak dit ca. 5 minuten. Voeg de koude bouillon en de chocolade toe. Verhit de rest van de olie en bak de konijnenbouten rondom bruin. Giet het vet af en voeg de saus toe. Laat het vlees in een afgesloten pan nog eens ca. 30 minuten doorsudderen.

Konijnenbouten met kruidige chocolade-pepersaus ui is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept