Snij de filets uit de ruggen Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook ze gaar in gezouten water Snij de perziken in twee en verwijder de pit. Snij elke perzikhelft in plakjes van 3 mm Schik de plakjes in een waaiervorm in een met bakken en braden vloeibaar ingesmeerde ovenschotel Overgiet met gesmolten bakken en braden en bestrooi met suiker Kruid de konijnenfilets met peper en zout. Bak ze om in een steelpan in bakken en braden en hou het vlees nog lichtjes roze Neem uit de pan en hou warm Verwijder de bakken en braden en maak het aanbaksel los met 1,5 dl perzikenbier Kook tot de helft in en voeg de bruine fond toe. Laat inkoken tot 2 dl en verzoet de saus met vloeibare honing. Bind de saus met in water opgelost aardappelzetmeel. Kook nog even en kruid Zet de ovenschotel onder de grill en laat de perziken gratineren Snipper de muntblaadjes Roer de snippers door de saus Snij de filets schuin in plakjes Schik een waaier perzik op elk bord en zet er een roosje bloemkool tegen Leg de plakjes konijn tegen de perzik en overgiet met de saus. Versier met een topje munt Serveer met aarappelbolletjes
Konijnenfilet met perzikenbier en munt is een recept van Jerryke's Cuisine