Konijnenfilets en blauwgeaderde kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De blauwgeaderde kaas gladroeren met de roomboter en er de gehakte tuinkruiden bijvoegen. De helft van de geschilde en gehalveerde peren beetgaar koken in de wijn met de suiker en het citroensap. De overige peren in dobbelsteentjes snijden, kort afbakken in boter en het kooknat van de halve peren erbij gieten. De honing erdoor roeren en laten indikken. De peerhelften bestuiven met kaneel en net voor het opdienen kort onder de ovengrill zetten. De konijnenfilets afbakken in boter, kruiden met peper en zout en warm houden. Het braadvet afgieten, deglaceren met de kippenbouillon en de room en laten inkoken. De kaasmengeling erdoor roeren tot een gladde smeuïge saus. De in plakken gesneden konijnenfilets opwarmen in de saus, op warme borden schikken en garneren met blokjes peer en halve peren met kaneel.

Konijnenfilets en blauwgeaderde kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Wortelsalade met konijn en gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van konijn met spekreepjes
0 min
Bekijk recept
Konijnfilet met zwarte pens, peperkoeksaus
100 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie
0 min
Bekijk recept