Konijnenragout met champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de konijnenragout: Laat de boter smelten in de pan. Leg de stukken konijn in de pan en bak ze lichtjes bruin. Voeg er vervolgens de spekblokjes, de tijm en de laurier, de uitjes en het teentje knoflook aan toe. Roer er de bloem, de rode wijn en het water zachtjes doorheen. Voeg er daarna de in stukken gesneden wortelen aan toe. Kruid het geheel met peper en zout en laat het op een klein vuurtje stoven tot het vlees gaar is. Stoof tot slot ook de champignons en voeg ze aan de ragout toe. Serveer met gekookte aardappelen of kroketten.

Konijnenragout met champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Konijnenragout
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met konijnenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout Met Paprika's En Tomaat
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenragout in jagersaus met rozijntjes
0 min
Bekijk recept