Konijnenrug in witte wijngelei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De konijnenrug wassen, met keukengaren bij elkaar binden en samen met de geplette botten in een pan leggen. De rozemarijn en de gehakte sjalotten toevoegen en met witte wijn bedekken. Voeg zout toe en laat op zacht vuur 20 minuten koken. Van het vuur nemen. De gelatineblaadjes in koud water weken, door de kookvloeistof van het konijn roeren en door een zeef gieten. De artisjokbodems koken, laten afkoelen en in plakken snijden. Het bindgaren verwijderen, de gelei over het vlees gieten en koud wegzetten. De plakken artisjok en de gemengde sla ieder apart met vianaigrette op smaak brengen. Het met gelei bedekte konijnenvlees in ronde plakken snijden. De sla over de borden verdelen. In het midden van ieder bord een artisjokboem leggen en de plakken konijn er omheen schikken. Met kervelblaadjes garneren en met grof gehakte gelei bestrooien.

Konijnenrug in witte wijngelei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roségelei met frambozen en muntroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-wijngelei met bramen en vanillesaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Toast met pittige kaas en wijngelei
30 min Snack
Bekijk recept
Konijnenrug In Witte Wijngelei
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden konijn met een puree van pastinaak en pruimencompote
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met mosterdsaus
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpot van konijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept