Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De hopscheuten garen in water met citroensap. Afgieten en apart zetten. De room inkoken met peper en muskaatnoot. Warm houden. De ganzenlever in stukjes verdelen, door de bloem halen en knapperig bakken. In dezelfde pan de konijnenfilets bakken. Samen met de ganzenlever voor het opdienen drie minuten in een oven van 140°C plaatsen. De braadpan deglaceren met eenflinke scheut donkerbier, wat bruine fond bijvoegen en even laten inkoken. Lasagneblaadje gaar koken, laten uitlekken en oprollen. De hopscheuten opwarmen in de room, op een bord leggen. De konijnfilets schuin in stukken snijden en op de hopscheuten leggen.Daarop het lasagnerolletje plaatsen endaarop het stukjeganzen-lever. Afwerken met de saus en waterkers.

Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met bruin bie
0 min
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Varkensschnitzel Met Brie En Aardbeien
20-30 min -
Bekijk recept
Mosterdsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Champignon-goulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Konijnfilet met gegrilde asperges en dragonsaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Konijnfilet Op Een Bedje Van Raapstelen Met Eigen Ju
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnfilet Gevuld Met Prei, Wortel En Cantharellen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wilde konijnfilet in krokante jas
0 min
Bekijk recept