Komkommer-bleekselderijsoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de komkommer en snijd deze in stukjes. (niet schillen) Was de bleekselderij en haal de taaie vezels weg. Snijd de bleekselderij in stukjes. Laat de bouillon met de stukjes komkommer en bleekselderij circa 10 minuten koken, totdat de groenten zacht zijn. Pureer dan de inhoud van de pan. Verhit de margarine in een pan, snijd de ui fijn en bak deze glazig. Roer de bloem erdoor en laat het een minuutje garen. Schenk er al roerende de gepureerde soep bij. Laat het even doorkoken, zodat de soep kan binden. Breng op smaak met wat peper en zout. Hak de tijm fijn en roer deze door de soep. Vlak voor het opdienen, doe je er nog wat room in. Hierdoor wordt de soep wat zachter van smaak.

Komkommer-bleekselderijsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderijsoep met tortellini
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsoep met stilton
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige Bleekselderijsoep Met Gorgonzola
20-30 min -
Bekijk recept
Bleekselderijsoep Met Kerrie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept