Komkommerhapje met kipfilet en paprika

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de tijm en doe die in een bakje of een potje. Giet hier de honing overheen. Sluit af en laat het 1 tot 2 uur staan. De smaak van de tijm zal in de honing trekken. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de plakjes kipfilet op een ovenplaat en smeer ze in met de tijmhoning. Zet 10 minuten in de oven. Neem een kaasschaaf en snijd plakken van de komkommer. Leg de kipfilet op de komkommer en smeer nog een keer in met de honing. Leg hier 2 of 3 stukjes paprika op en rol op. Steek hier een prikker doorheen zodat het blijft zitten. Je kunt er ook nog wat gebakken (fijngesneden) spek op doen, wanneer je van een iets zoutere smaak houdt.

Komkommerhapje met kipfilet en paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Komkommerhapje met Boursin
15 min
Bekijk recept
Komkommerhapje met gerookte zalm en Philadelphia
15 min
Bekijk recept
Komkommerhapje met kipfilet en paprika
0 min
Bekijk recept
Komkommer-geitenkaas hapje
10 min
Bekijk recept